MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
30

Minisemester och träning!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Fullt upp som vanligt!

Jag har jobbat min sista dag som personlig assistent där jag var sommarvikarie och hann vara arbetslös i hela 5 dagar! Jag har varit med på en filminspelning och den höll till på ett fjäll så jag körde cross dit. Jag som har mest kört i relativt lätt terräng fick kämpa då det var både myr, vattenhål och stenigt. Min bror fick hjälpa mig lite, som då jag kom till en bäck. Jag fick ordentligt med pump i underarmarna och var genomblöt av svett. Men jag tog mig både upp och ner!
Sen började jag på Dikanäs skola igen som elevassistent. Jag passade på att köra iväg på en minisemester och hälsa på min bästa vän Ana i Mittådalen. Vi besökte Härjedalen Pride som var för första gången och så kollade vi på Sydiscupen i fotboll som är en fotbollscup för samer. Efter en regnig och kall sommar så var det äntligen sol och varmt så jag hann både bada i ett vattenfall och få lite solbränna.

MittåfalletOtroligt nog så var vi ensamma på denna perfekta badplats. Jag hade inga badkläder med men det löste sig..

 

Jag passade på när jag passerade Strömsund att vara med på deras träning både på onsdagen då jag körde ner och på söndagen då jag körde hem. Det är kul och lärorikt att bryta med olika personer och Denise och Karro ger verkligen bra motstånd. Min högra arm var helt slut och hade pump i flera mil efter det.

Veckan som varit har varit ganska lugn. Ingen armbrytning men spring på både fjället och i skogen och så gym. På gymmet i fredags körde jag en stege där jag började på 10 reps och minskade sen med 2 för varje varv. På bålövningarna körde jag 12 reps på alla varv och på de andra övningarna höjde jag vikten lite eftersom. Så i latsdragets 2 sista reps fick jag knappt ner vikten så jag kunde sätta mig och hålla mig nere på bänken.

Veckan som kommer så kommer jag träna så gott som varje dag. I morgon måndag ska jag dra igång armbrytningen i Vilhelmina igen efter sommaruppehållet. På tisdag är det säsongstart för innebandy. På torsdag kör jag till Storuman på armbrytning och på fredag blir det gym!

Share

Leave a Reply


*


Translate