MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
26

I morgon – MALAYSIA

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Imorgon lyfter även mitt flyg till Malaysia där jag ska delta på mitt tredje VM. Jag har inte börjat tagga upp än utan jag gör det först när jag är där och mitt namn ropas i uppropet. Det kommer bli tight på Arlanda då mitt flyg från Lycksele landar bara en timme innan nästa flyg går. Det känns lite pirrigt. Dieten går bra och jag tror jag är i mål, jag säger tror då jag inte litar fullt ut på min våg. Men jag vet att jag har gått ner minst 2 kilo i fett och nästan inget i muskler, för i måndags var jag och gjorde en ny vägning på en Tanitavåg.

Pilbåge

Den här gången får jag hjälp att sy fast loggorna på mina sponsorer på tävlingströjan av Nästansjös stolthet. Landslagskläderna kom som vanligt väldigt i sista minuten, jag förstår inte hur det alltid lyckas bli så fast man beställer i god tid i förväg. Det är i alla fall tack vare Norrhelikopter och Klimpfjälls Idrott och Intresseförening som jag har möjligheten att åka på ett VM så långt borta.

Veckans träning har bestått av ett lättare armbrytarpass i Vilhelmina i måndags. Körde några starter och det kändes rätt bra. Träffade en som jag haft som lärare i grundskolan vars son var på judon i lokalen bredvid så vi körde ett sportutbyte. Jag visade henne armbrytning och efter min träning var slut så lärde hon mig att skjuta pilbåge. det var grymt kul!
I tisdags blev det två timmar innebandy, det gick också bra förutom att jag blev skadeskjuten på insida smalben och fick en bula så jag knappt kunde gå. Det är okej nu, bara en liten bula och blått.
Onsdagen blev “vilodag” och i torsdags tog jag barnen i en av mina bonusfamiljer och körde till Storuman. Där tränade vi armbrytning, jag gjorde en fotografering och en intervju och så körde vi hem sent. Det blev en bra sista träning, inte för hård och det kändes bra.

rtyu

Idag har jag och Nästansjöjäntan hjälpt mamma att fotografera cyklarna hon vunnit. Sen fotade vi farfar också så han kan skicka en bild till sin brevvän som han hade för 70 år sedan och nu återfått kontakt med.

DSC_9590
Foto: Görpöl’s-Malin

Share

Leave a Reply


*


Translate