MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
06

Lagom frustrerad och massa pepp!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Här sitter jag en fin dag som denna inne vid datorn… Gör en massa datajobb medan jag ändå har jätteont i halsen. Jag som inte får bli sjuk! Är du en av dem som går till jobbet fast du har feber eller som skickar iväg barnen till skolan för de snorar ju bara “lite”? Jag har inte råd att bli smittad för då försvinner både träning och min diet kan gå snett. Affären är stängd på söndagar så jag kan inte köpa ingefära och citron så jag smådricker te.

Viktigt är att hosta/nysa i armvecket och tvätta händerna ofta. Helst då man jobbar med barn och äldre är det viktigt med att tvätta händerna både för sin och för deras skull. Handsprit hjälper inte mot allt utan ska användas som ett komplement. På endast fyra timmar sprids ett virus så att var och varannan har det på händerna. En vuxen rör sen vid ansiktet i genomsnitt 16 gånger per timme medan barn gör det så ofta som 50 gånger per timme!

Jag tar det lugnt idag som sagt och hoppas allt gått över till i morgon. Då kör jag till Umeå för att delta på Women in Sport+ Adventure! Jag ska hålla en armbrytningsworkshop där och förhoppningsvis även hinna kolla in det andra som händer där. Det jag ser mest fram emot är nog att lyssna på hockeyspelaren Danijela Rundqvist.

Det blir nog kolt på middagen, jag har ingen långklänning. Så jag hoppas fokuset ändå blir på idrotten och mig och att jag inte behöver sitta och prata samisk historia hela kvällen. Men är det nån som är intresserad av det samiska så har jag varit gästinstagrammare på @mittsapmi under veckan och där har jag berättat mycket.

Share

Leave a Reply


*


Translate