MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
31

Skellefteå och Flen

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Den 19e Oktober började jag på en ny bana, järnväg för att vara exakt. Sa upp mig från jobbet som elevassistent och flyttade till Skellefteå där jag nu bor på Skellefteå Camping och går en utbildning på Railcare Academy. Det är lite svårt att förklara vad det är för jobb men det går ut egentligen på järnvägsunderhåll och att arbeta med en railvac som är som en stor dammsugare. Förutom jobbet så är det bästa att jag numera har ett gymkort och kan träna så ofta jag vill och orkar.

Förra helgen åkte jag till Flen och tävlade och bestämde mig i sista sekund på invägningen att jag skulle tävla med vänstern också. Så jag ställde upp i -55 kg höger OCH vänster, -61 kg höger.
Första matchen var med vänster mot Maria som jag var lite orolig att möta eftersom det var mot henne som jag tror att jag började slita upp ledbandet i en match på Golden Arm. Jag förlorade men var nöjd att jag vågade. Två snabba vinster senare var jag i final mot Maria. Där lyckades jag stoppa henne, det gick lite fram och tillbaka och så fick jag armbågsfoul. Omstart och Maria fick armbågsfoul. Sen var jag helt slut så jag orkade ingenting utan förlorade men var mer än glad över att ha tävlat ordentligt med vänstern för första gången sen operationen i November förra året. Silvret betyder därför så mycket mer. Dessutom är Maria regerande svensk mästarinna i -55 i både höger och vänster.

I höger -61 kom jag på tredje plats efter förlust mot Ann och Maria. Direkt då kvalet i den klassen var klar började -55 och då dunkade jag Maria och övriga och kom obesegrad till final, även den mot Maria. Där fick vi båda varsin armbågsfoul och så remmar och sen lyckades jag vinna.
Helgen slutade med en medalj i varje valör.

Medaljer Flen

Fick även tid att umgås med Ann och Ronny då jag sov där första natten, och med Roine och Felle där jag sov andra natten. Tack för gästfriheten och kloka ord!

Nu siktar jag på att träna hårt och sen åka på Fitnessfestivalen i Stockholm den 28e November för att delta i WAL (World armwrestling league).

Share

Leave a Reply


*


Translate