MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
04

VM i Malaysia

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Malaysia är varmt och det är början av regnperiod nu så det är mest molnigt. Men det är fint och Kuala Lumpur är en häftig stad med många höga hus. Vi bor på Berjaya Times Square Hotel och det har över 40 våningar. Inne i samma byggnad finns ett enormt shoppingcentrum, ett sjukhus och ett college. Fast jag har inte hittat ett enda ställe som säljer vykort än, det verkar vara ganska ute då alla sitter och tar selfies…

IMG_20151004_015844

Men lite om tävlingen; invägningen gick bra. Jag kom hit och vägde ca 51 kilo och vägde in på 49.4 en och en halv dag senare. Nu väger jag nog som innan dieten igen, det är fascinerande hur kroppen suger åt sig allt den varit utan. Jag har ätit massa gott i vilket fall och har druckit en hel del iste.

Ungefär 800 tävlande och 50 länder tror jag de pratade om att det var. Jag tävlade bara höger och i min klass var vi 14 stycken. Jag mötte Kazakstan i första, det blev remmar och allt blev bara fel och sen mötte jag Ukraina och sen åkte jag ut och slutade på 11e plats. Det var ett otroligt hårt motstånd i år där 6-7 stycken av alla lika gärna kunde tagit medalj för det var så jämt och mycket kan avgöras i lottningen om vem man möter. Men det är ju lite av sportens charm det också.

FB_IMG_1443849472769Grymma Fia Reisek tog guld i vänster och brons i höger!

Jag åkte hit med endast 5 kilo handbagage så nu har jag köpt ett bagage och idag ska vi försöka ta oss till Borneo. Igår var vi runt och tittade på China Town, Twin Towers och KL Tower. Mäktigt!

20151003_224842

Share

Leave a Reply


*


Translate