MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
13

Fredagskväll

Posted by Jonna Blind 0 Comment

1447430140075-280894832

Fredag kväll och just nu sitter jag ute i vindskyddet vi byggt och väntar på min tur att få köra maskin en igen. Vi övar så mycket vi kan på att köra så vi sen ska kunna köra och göra underhåll på järnväg på riktigt. Just nu är dagarna fyllda med att suga upp runt spåret för att sen fylla igen och börja om. Nästa vecka börjar en ny kurs så vi får kunskap om stabilitetspåverkande arbeten. I förrgår var vi på nattligt studiebesök/jobb i Jörn och det är väldigt intressant att se hur det funkar i verkligheten på ett jobb. Men efter det har jag blivit jätteförkyld och har nog feber så jag har lagom med träningsabstinens. Jag har gjort ett nytt träningsschema som jag bara hunnit börja på och är sugen på att se hur det funkar och känns då man kör det kontinuerligt.

Om två veckor är det WAL i Stockholm och jag deltar nog med båda armarna. Jag har dock inte brutit nånting sedan tävlingen i Flen och det är rätt tråkigt då bordsträning är den bästa träningen. Armarna känns i alla fall stabila och rätt starka.

Tiden går så mycket snabbare då man kan träna också, det blir inte lika mycket dötid på kvällarna. Det är kasst internet i min stuga så att se film är ibland inte ens ett alternativ. Så ett snabbt tillfrisknande hoppas jag på!

Share

Leave a Reply


*


Translate