MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Som bekant så kommer vi att arrangera lite olika grepptävlingar under Giants Live i Norrköping den 28 november. Vikterna kommer då att vara relativt modesta, så att de flesta kan testa på dem (och samtidigt ha chans att vinna fina priser).

För er som vill testa på lite en lite tyngre tävling så kommer vi också köra MAX Grip Challenge 2015 under Scandinavian Power WKND i Göteborg lördagen den 5 december. Kl. 16:00 hålls tävlingen på den stora scenen, och i år kommer vi inte att köra Rolling Thunder (det blir en annan typ av greppgren). Var på plats runt kl. 15:00 bredvid scenen för registrering.

Priserna kommer bestå av kosttillskott från Proteinbolaget (topp-3 i både herr och damklassen), samt pokaler. Dessutom kommer en från varje klass att vinna ett graverat styrkelyftsbälte från Wahlanders till ett värde av ca. 1800:-/st. Det är helt gratis att tävla!

Anmäl er till tävlingen i Göteborg här nedanför, eller skriv uppgifterna i ett mejl och skicka till info@maxstyrka.se!maxgrip2014-nicolai-vinst

proteinbolaget

wahlanders

 

Share

Leave a Reply


*


Translate