MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
23

Fitnessfestivalen 2015

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Till helgen är det dags för Fitnessfestivalen igen som i år har expanderat och flyttat till Stockholm. Där kommer kvaltävlingen till World Armwrestling League hålla till under lördagen. Sverige är värdland för Skandinavien och har två viktklasser för damer; -58 och +58 kilo. De bästa i alla klasser på dam och herrsidan kvalificerar sig vidare till England. Läs mer om detta HÄR! Jag tävlar i båda armarna i den lättare viktklassen.

Jag har varit ledig för en gångs skull och har spenderat helgen hemma i Klimpfjäll. Jag hann även bli frisk och har hunnit vara några kvällar på gymmet. På onsdagen blev det bröst och det kändes lagom till torsdagkväll då jag var i Storuman och tränade armbrytning. Helst under uppvärmningen. En rolig och bra sak var att min Vilhelminaklubb kom dit den kvällen och tränade med Storuman och fick utvecklas ännu mer! Jag har ju varit rätt frånvarande som tränare nu då jag flyttat så, men de är väldigt duktiga.

Flyes

I lördags var det julmarknad i Saxnäs så jag körde dit tillsammans med morsan. Vi gick på en samisk konsert i kyrkan som var grymt bra och sen sprang vi igenom marknaden lite snabbt för att komma till det viktigaste. Jag hade nämligen övertalat mamma att hon skulle följa på gymmet och så fick hon basta efteråt. Så då blev det lite rygg för mig. Nu på väg tillbaka till Skellefteå ska jag först stanna till i Vilhelmina och träna armbrytning för att sen stanna i Storuman för att träna lite till armbrytning.

form 2015

Share

Leave a Reply


*


Translate