MAXstyrka

Allt inom kraftsport

swedengprubrik20151

Giants Live Sweden närmar sig. Den 28 november kommer några av världens starkaste män att slåss om biljetterna till WSM 2016 i Stadium Arena i Norrköping. Tävlingen börjar kl. 12:00, så stuva in familjen i bilen och åk till Norrköping för att få bevittna årets häftigaste tävling!

De svenska hoppen består av hemmasonen Johannes Årsjö, poliskonstapeln Martin Forsmark och jätten Johnny Hansson. De kommer ställas mot den isländska jätten Hafthor Björnsson (The Mountain i Game of Thrones), greppfantomen Mark Felix, Terry Hollands, Stefan Sölvi Pétursson, Dave Ostlund och Derek DeVaughn m.fl.

MAXstyrka kommer också vara på plats med en monter där ni kan testa hur starka ni är, och på köpet vinna fina priser från Muskelbygget.se. Ni kommer kunna testa era nypor i tre olika grenar, och förutom priser till samtliga grenvinnare kommer ett par prispaket att lottas ut bland alla som deltar. Prispaketen är värda ca. 1000:- styck! I montern kan ni också träffa grepplegenden Kalle Lane, som har Sveriges starkaste grepp. Dessutom kommer Sveriges tionde starkaste man, Anders “Bamse” Lindbladh, att vara på plats i montern. Missa INTE det!

Biljetter till Giants Live hittar ni på Ticnet.se.

Gå in på den officiella hemsidan för mer information!

muskelbygget1

giantsliveswedenloading giantsliveswedenforsmark6

silverbulletposter3

Share

One Response so far.

  1. Marthina skriver:

    Hej vart hittar man biljetter till Giants live i november ?:)

Leave a Reply


*


Translate