MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
01

Haft en jävligt jobbig höst.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja det är verkligen inte kul med lyftning när skadorna grinar en i ansiktet hela tiden och allt blir en kamp mot klockan. När man inte kan göra sig själv rättvisa och det blir mest ångest över det hela. Började med bröstet som var paj mars till juli. Det gick till sig i augusti då jag blev europamästare i bänkpress. Men i september slog jag upp det igen. Ca 6 veckor innan styrkelyfts-VM gjorde det rejält ont att bänkpressa 60kg. Försökte fokusera på böj och mark istället.

Testade ett upplägg i böj där jag i 8 veckor körde utrustning 1 gång i veckan varje tunga pass. Gick till en början rätt bra men blev efter en tid pannkaka. RAW styrke formen blev lidande samt att ryggen trycktes ihop och ömmade av 370-390kg vikter varje vecka. Marken gick skapligt hade förhoppningar om pers. Bröstskadan gick till sig hyfsat precis veckorna innan. Gjorde nåt hyfsat pass. Så fanns slagläge på SL-BÄNK WR på 371.

Böj formen hade dalat så gick inte alls som jag hoppades på men fick med mig 372.5kg. Så fanns en viss chans på bra total om bänk och mark funka. Men blev skit med tekniken i bänk. Blev utbommning på 367-5-371.5-375.5. Sista försöket var väl hyfsat. Fanns ingen andledning att dra mark. Riktigt stor besvikelse. Haft rejält ont i kroppen efter VM och tankarna att lägga av har slagit mig mer än 1 gång. Men jag har några mål kvar så bara kämpa vidare. Måste få ordning på kroppen nu.

Share

Leave a Reply


*


Translate