MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
27

Jag har tränat på som vanligt

Posted by Kim Gustafsson 0 Comment

Söndag 27/12

Frontböj: 4×142.5kg
Kronlyft: 8x310PB
Stoppböj: 3x5x175kg
Bänk med dubbla röda gummiband: 11×20 10×30 9×40 8×50 7×60 6×70 5×80 4×90 3×100 2×110 1×120
Flyes, latsdrag, sittande rodd, baksida axlar

Ja jag har tränat på som vanligt och nu tyckte morsan att det var dags att börja uppdatera så hon kan följa hur det går med träningen. Jag har kört ganska mycket lättare vikter då jag har en ganska lång period till nästa tävling. Jag misslyckades med att bli uttagen till EM i år som jag hade hoppats på, jag var 19.5kg för svag helt enkelt för att komma upp till riktlinjen att bli uttagen. Jag hade gärna försökt ta tillbaka Europa rekordet i Marken från Ryssen. Kanske blir det någon annan chans senare i år men det återstår att se. Bara att köra på och försöka bli stark. Senaste tävlingen gick riktigt dåligt och efter det har jag inte varit uppe på några vidare vikter, i knäböjen nu gör jag ett nytt försök med lowbar då jag aldrig lyckas få till en bra stil i highbar böj. För bänken tränar jag baksida axlar 3gånger i veckan som rehab och kör övre rygg 2 gånger i veckan i hopp om att en axel som strulat i ca 1.5-2 års tid kanske kan hjälpas av det så jag tillslut kanske kan bänka hela perioderna och kanske öka något i kg i övningen med. I nuläget känns det bättre trotts att jag belastar den ganska tungt för att vara mig men skitvikter för dom som kan bänka. Det gör fortfarande ont men inte lika mycket och det har ännu inte varit några problem att köra allt jag ska.

Till dagens pass, jag får inte till fontböjen så som jag vill så nu tar jag bort den från detta passet och lägger ett sett stoppböj först, följt av kronlyft och så provar jag med lite hacksquat igen därefter. Kronlyft är den övningen som är ganska tung och det är för att jag inte ska ha den hela perioden, så PB för andra veckan i rad totalt med 10kg. Nu gäller det bara att få lite fart från backen också.

Share

Leave a Reply


*


Translate