MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
21

Tidig julklapp

Posted by Jonna Blind 0 Comment

folkesbil

Jag har haft ett nytt samarbete på gång nu under hösten och nu blev det äntligen färdigt så jag har hämtat ut en Mitsubishi ASX från Folkes Bil. Det är en SUV med fyrhjulsdrift som man kan låsa eller stänga av helt och hittills har den gått riktigt bra. Jag har tänkt köra och träna i Storuman så jag får se hur den klarar den enorma ishalka som har drabbat oss. Det är noll julstämning då det är plusgrader och snön trycks ihop och träden står mörka och kala.

Folkesbiljag

hämtabil

Förra helgen besökte jag Heidi och tränade och lekte med Dante. Det var saknat och behövligt! Sen har jag fått jullov från utbildningen så jag har kört hem till Klimpfjäll. Min bror borde komma hem i natt efter alla hans jobb, han kör renbil. Sen så är familjen samlad och det blir en lugn jul här i Klimpfjäll med familjen bara. Mest troligt farfar också.

nyväst

Jag riktigt längtar efter att få bryta lite arm nu! Det är fortfarande svårt att lyckas träna regelbundet då man antingen har långt till gymmet, inte kan träna om man är krasslig eller är på tok för trött efter jobbet. Men det är ändå betydligt lättare medan man är i Skellefteå. Jag ska ta någon tur till Saxnäs och träna under ledigheten också.

I våras kom ett tv-team till klubben i Storuman och vi spelade in ett avsnitt av Äkta Hjältar där vår ordförande Andreas “Lill-Andte” Johansson blivit vald som en äkta hjälte. Det är han också och varför kan ni se en glimt av i programmet som nu ligger ute!

“Stark, stor och snäll som Bamse.” Så beskriver bland annat jag honom och jag är glad att tillhöra Storuman Armsport!

Share

Leave a Reply


*


Translate