MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
24

Att uppskatta

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Jag vet att jag skrivit om det förr men det tål att upprepas. Att uppskatta andras arbete höjer inte bara dem utan även dig själv. Gör någon nåt bra så säg det till dem! Jag mötte en tjej i helgen som jag sett på gymmet här i Skellefteå som kom fram och sa att jag har snygga muskler och alltid ser ut att träna hårt. Att hon också vill komma dit. Det gjorde att jag blev glad och känner att jag gör något bra. Bekräftelse är inte allt men det känns fint att få ibland. Att vara på ett stort gym där det är massor av människor varje dag men ändå lyckas motivera någon.

Att vara på ett gym med många människor kan för vissa vara jobbigt och kan göra så de drar sig för att gå dit. Jämför sig med andra. Kanske inte har koll på alla övningar och maskiner där det cirkulerar de som ser ut att aldrig ha gjort annat i hela sitt liv. Känner sig uttittad. Ångrar att man tog de tighta byxorna som är mindre i vägen men som visar mer.

Uppskatta dig själv! Jämför inte mot andra utan följ ditt mål och klappa dig själv på axeln för varje framsteg. Att någon då kommer och säger något bra och ärligt kan kännas bra i hjärtat och gör så man går dit nästa dag också. Och nästa.

Share

Leave a Reply


*


Translate