MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
31

Dubbla SM guld. Mitt 15e senior SM guld.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja då var SM över och det blev dubbla guld och bäste lyftare båda dagarna. Vilket var målet. Ingen tävling jag toppar för.

Styrkelyft serien 350-350-320=1020

Knäböj: har knappt kört nå utrustning sedan i höstas men formen raw är hyfsad trodde jag skulle göra 370-380 iallafall.
Ingång 350 hyfsat lätt men till min förvåning rött 2-1 på djupet. Bara gå om och godkänt. Höjde till 365 fick problem med balansen och blev ett totalt misslyckat lyft. Ja böjen blev en flopp. Men bommade inte ut mig iallafall.

Bänken: ingång 350kg lätt och godkänt höjde till 371kg som vart tekniskt dåligt och hårfin bom. Höjde till 375kg som är 4kg över gällande världsrekord I styrkelyft bänk. Gjorde ett bra försök och var så nära det går att bli men hårfin bom. Ja nu var totalen förstörd.

Marken: fanns ingen motivation att köra med dräkt så drog i trikå. Gick serien 275-310-320 med mersmak så det var klart godkänt.

Dag 2 med sm i bänk.

Bänkpress: sliten så klart men kändes väldigt bra på uppvärmningen. Men man är ju halvt skinflådd av att haft bänk tröja på dagen innan. Så gjorde extremt ont att lyfta dag 2. Ingång 350 som gick mycket lättare än dagen innan höjde till 370 blev ett lite knöligt lyft men godkänt 2-1. Gjorde så ont i kroppen så stod över sista. Men 370kg är karriärens 4e bästa tävling vilket är klart godkänt.

Share

Leave a Reply


*


Translate