MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
31

Ishockey och bakslag!

Posted by Jimmie Trywall 0 Comment

I onsdags hade jag möjligheten att få vara med och spela lite hockey. Lika jobbigt som alltid, men det beror på att kondisen inte är
där den en gång varit. Lite annorlunda träningsvärk efter ett sånt pass än vad man får av benpassen på gymmet. Ljumskarna får lite mer att jobba på, och det känns när man ska lyfta ena benet över det andra när man ligger i sängen och ska flytta sej lite.
Problemet med kvällens hockey var att det vräkte ner regn första timman, vi spelade på en uterink. Men efter att regnet gav upp en lite stund så fick vaktmästaren motvilligt komma och köra med ismaskinen för det var typ som att Vättern hade hittat in i hörnen och längst med hela isen.
Pucken låg under ytan…
En passning som inte var modell slagskott stannade redan efter 2 meter. Men skam den som ger sig, vi fick till isen och kunde bröta igång.

Nu i natt kom det mera snö, trodde det skulle vara bra nu. Ett par dagar i rad med plusgrader även på natten och vårkänslorna tar vid, så pass mkt att jag ringde till läkarn och förnyade mina recept för pollenmedicin.
Jo då, det är dags att dra igång med dessa små blåa piller. Påminner skrämmande mycket om p-piller… I storlek och form men har för mig att p-piller har annan färg än skrikande blå.
Fick av gubben på apoteket reda på förra året
att man BÖR inte köra bil när man tagit en tablett för dessa gör en väldigt dåsig och trött. Detta förklarar min periodiska trötthet från mitten av februari till mitten av oktober…
Kunde de inte ha kläckt ur sej det tidigare kan man tycka, men icke!!

Igår fick jag en liten stund i garaget med min lilla bil, motorn är sporadiskt i för att se om den passar eller inte, vilket den ska göra!
Och det gjorde den, men den fick sitta kvar så länge, den väger sina kilo, blocket i gjutjärn och topplocket i aluminium.

Hoppas ni gillade första inslaget av radion med Noghor? Och att ni uppskattar mina små vardagstips. Fick även en trevlig hälsning från en kollega i helgen. Han har en kompis han studerar med, vilken i sin tur frågade om min
kollega om han kände mej? Jo det gör han ju givetvis, och då framkom det att denna kompis
tycker våran radio är jätte bra!!
Fick tyvärr aldrig något namn på denna kompis men om du läser denna blogg så känner vi Karl på Lindströms bil i Jönköping!
Tack för de fina orden, jag skall framföra dessa till Andreas, ni vet han som jag lyfter mer än!! Och som jag tar betydligt större snus än, från Swedish match, grov lös =)

Hur många av mina läsare har större armar än Andreas?
Vem lyfter högre vikter än Andreas?
Men det finns ingen som skapat en bättre hemsida för styrkesport än Andreas, där står han som herren på täppan, oslagbar!!

Ha det gött och ta en fet snus, eller jag menar ta hand om varandra där ute, och ha inte för bråttom att få på sommar-hjulen för det kommer mer bakslag, tro mej, det kan det göra enda in i maj….
hepådä

Share

Leave a Reply


*


Translate