MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
12

Knäböj

Posted by Kim Gustafsson 0 Comment

Tisdag 12/1 Pass 7

Knäböj: 4×230 1×242.5
Frontböj: 4×130
Knäböj Highbar: 3x5x130
Negativa benspark, PlankanNja jag är fortfarande inte nöjd med knäböjen men det var åtminstone bättre än förra veckan. Jag är alldeles för svag i benen så det blir jävligt tungt i mitten. Stilen är väll hyfsad i alla fall mot vad den har varit och jag ställer mig upp i alla fall. Frontböjen skrotade jag idag, det blir sällan benen som avgör där för mig stången vill inte ligga kvar där den ska. Istället la jag in highbar böj och började väldigt lätt på den som låg på stången där är ända målet att inte ge efter och börja fälla ryggen mer påväg upp än ner och sitta så rakt jag kan. Det kändes i låren i alla fall.
Share

Leave a Reply


*


Translate