MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
27

Påväg hem

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Nu är man påväg tillbaka hem till vardagen.
Tänkte jag skulle försöka döda lite tid på planet genom att skriva ett litet inlägg här.
För de första måste jag gnälla lite över hur lite utrymme det är på flygplanen.. Visst jag är lång, men inte omänskligt lång, och är man 2m så funkar de inte att åka i vanliga flystolar, de finns helt enkelt inte plats.. har man sen lite bredd på kroppen också blir resan riktigt jobbig.. har fått letat upp en rad där jag slipper att ha någon brevid mig.. men inte nog med de.. man sticker ju ut endel brevid sätet, ut i den gången de springer folk fram och tillbaka hela tiden.. och i princip varje människa som passerar lyckas ju gå in i mig så sova är ju helt uteslutet..
Kan man inte sova så är ett bra tidsfördriv att titta på film , men på den här flygningen på 13h har inte visat en endaste film trots att det sitter skärmar i alla stolar…
Jag vill ju inte verka grinig så jag skippar att beskriva hur maten va..
Summa summarum så kommer jag sitta i businnes klass nästa gång jag ska ut att flyga..

i Thailand har det tyvärr inte blivit så mycket träning .. gymmet i den lilla byn jag bodde i var utrustat med lite hantlar och en smithmaskin. Så det blev bara några få besök, körde lite bänk och militär pressar i Smith och lite lek med hantlarna..
En av dom sista dagarna va jag så sugen på att dra mark så i några desperata försök försökte jag mig på att dra mark i smithmskinen.. men jag insåg väldigt fort att det va en jävla dålig idé och drog och la mig i poolen ist..
Men en liten intressant sak jag provade när vi va på stranden en dag, va faktiskt att springa lite, jag ville se hur kroppen fungerade i  värmen och luftfuktigheten (kan va nyttigt för framtiden) så jag körde 15 m intervaller i full fart med vändninga, på samma vis som vid en loading. Det behövdes inte många ruschen innan de va bra med syra och puls.. dels för att de va ganska lös sand och det känns som man inte får i sig någon syre när man andas

Att det skulle va jobbigt är väl inte svårt att inse men nu vet jag hur de känns..

Vi tog en paus från solen och tog tåget in till en lite större stad för lite shopping, På stationen hade dom en våg som användes till att väga paket antar jag, så jag hoppa upp för att se va matchvikten låg på.. för första gången på länge va den under 150… jag tappar helt matlusten när de blir så varmt, sen ska dom där asiaterna äta massa nötter kokosmjölk å söta saker i maten, de är verkligen inget jag gillar så de har ju inte gjort saken lättare.

Hur som helst så har det varit riktigt skönt med semester men som man säger, borta bra men hemma bäst..
Jag har sett att tränings kompisarna har fixat iordning en vikingpress och har kört lite i den nya lokalen trots kylan. Ska bli skönt att komma tillbaka och köra igång där. Tävlings säsongen närmar sig så nu är det dax för fullt fokus och börja idiotköra. Nästa inlägg kanske t.o.m handlar om lite träning ..

Jag har lagt upp några foton på Instaram, gå in och kika…Jhansson89

Mvh Johnny H

 

 

 

Share

Leave a Reply


*


Translate