MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
26

Styrkelyft och radio.

Posted by Jimmie Trywall 0 Comment

Tisdag förmiddag, 4 åringen på förskolan.
1,5 åringen ska sova lite men det låter om henne där inne…
Igår spelade vi in årets första avsnitt av Maxstyrka radio och det var härligt att vara tillbaka i studion som i detta fall var mitt vardagsrum.

Vi snackade i vanlig ordning om Max och Miss, sant eller falskt och givetvis en väldigt rolig och trevlig gäst.
Jag berättade även för Andreas att jag fick en högre total i de 3 stora än han men det var ju dock inte helt oväntat.
Men varken bänken eller sista marklyftet hade blivit godkänt av en domare i SL.
Jag tror att skulle de se mitt marklyft hade det kommit 3 stora lyftare, 2 hade lyft mej i varsin arm, den tredje hade sparkat mej i arslet ut genom dörren. Och troligen vrålat;
LÄR DEJ KÖRA MARKLYFT RÄTT GUBBE!!
Böjen var dock djup och fin.
Skickade även upp 60 kg i circus dumbell vilket är juniorvikter om man jämför med alla starka atleter där ute. Men jag TROR jag kan utse mej till starkast på gymmet.
Försökt att kolla intresset för ett klubbmästerskap i styrkelyft på gymmet. Dn prova på tävling men intresseanmälningarna lyser skarpt med sin frånvaro…
Jag skulle kunna sitta här och utnämna mej själv till starkast i Tenhult för ingen ställer ju upp och bevisar motsatsen, dock avstår jag det då jag är lite för ödmjuk.

Skickade även ett meddelande till Concept och frågade varför deras 1000lb stång inte klarar 450 kg utan blivit helt förstörd i båda lagrena varav ena sidan sitter i princip fast samt att den är lite krökt.
Svaret jag fick var att de inte går ut med att de tål 1000lb men att det står så på stången… Märkligt tycker jag.
Men de tog åt sej kritiken och ska ta bort 1000lb stämpeln.
Bra jobbat och kul att dd tar emot konstruktiv kritik.

Fick även av en, va jag trodde, vän straffet om jag inte klarar av 300 i mark innan sista Juli..
Hon bestämde att jag ska utföra ett triahtlon om jag bommar, fast skulle jag klara det så är det Andreas som åker på det.
Risken är väldigt hög att jag åker på det.. Men det var kul att lära känna alla jag träffat på. Välkomna på min begravning efter loppet. Kommer troligen falla ihop å dö. För att simma 500 meter, cykla 2 mil och sen “springa” 5 km är inget jag längre är byggd för…
Jag vill även tacka swedish match för att ni förgyller min överläpp med grov lös.

Ha det gött och ta hand om varandra. Missa inte det senaste på maxstyrkas hemsida, Trywall Tipsar, där jag ger lite användbara vardagstips, hur man kan underlätta det lite för sej.

Share

Leave a Reply


*


Translate