MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
14

Bikinirumpa i minusgrader

Posted by Standardspråk för webbplatsen 2 Comments

Jag har funderat på hur mycket tid jag egentligen spenderar upp och ner. Ståendes på huvudet eller bara liggandes på golvet med fötterna uppåt väggen. Men det är ju liksom bekvämt på nått vis.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12722085_1219941371367499_1341353370_n.jpg?oh=e8aebba3f9d2ceb0f23adc46e6f84db6&oe=56C33D68

Hur som helst. Det har varit helg. Helg betyder träning. Fredagsmys och frdagsmark är ju standard. Att behöva stå på en jäkla låda och dra är däremot allt annat än mysig och ja, jag bara hatar det. Jäkla dödslyft. Fortsatte passet med några sett paus-böj, 5or på 100 kg. Därefter blev det både benspark och bencurl tills det sved i bikinirumpan.

Lördagen bjöd däremot på grenträning i “Ladan” i Valbo. Med nån minusgrad ute så gissar jag att det var runt nollan där inne. Jag packade in nästan hela kroppen i neopren och hade ullstrumpor på fossingarna men lik förbannat tappade jag känseln i mina tår efter bara nån minut. Började i alla fall passet med lite loading med olika objekt som skulle kunna likna de som kommer på Arnolds. Fredagens träning gjorde sig påmind och mjölksyran slog till i nästan samma ögonblick som jag plockade upp det första objektet och började trampa iväg. Att kylan dessutom gjorde att det kändes som att lungorna försökte vända ut och in på sig själv vid varje andetag gjorde väl inte precis att jag kände mej mer uppmuntrad till att ta ett varv till. Det är då det är så otroligt underbart att ha fantastiska människor runt om kring sig som hejar och peppar. Ovärderligt är var det är!

Apropå att det var kallt så fick min stackars Iphone köldskador och dog så ingenting kom med på film. Passet fortsatte i alla fall med stockpress på några olika stockar. Ingen stock är den andra lik, en del är tjocka, en del är smala, en del är fruktansvärt klumpiga och har en mils vidd mellan handtagen och en del är till och med lite bekväma att kramas med. I Ladan finns en sjukt cool trästock som jag krigade ganska länge med innan jag fick ge mej med diverse blåmärken, ett skrubbsår på hakan och att bara nästan ha satt den på raka armar. Den väger uppåt 70 kg och har en större diameter än vad jag är van vid så jag är ändå rätt nöjd med att ha gjort en hel drös med rätt så bra och inte allt för energikrävande vändningar. Alltid något.

Idag hade jag fått order om att vila så jag började dagen med en lång sovmorgon vilket resulterade i att jag vaknade upp och mådde som en bakfull. För mycket blod i koffeinomloppet med andra ord. Så en kanna kaffe senare jagade jag ut mej själv på en promenad i snön med MAXstyrka Radio i lurarna, men när jag kommit ungefär halvvägs och plockade upp fånen för att ta en bild så tvärdog den. Fick alltså klara mej utan att ha något att lyssna på i säkert 40 minuter. Tortyr. Som om det inte räckte med kylan liksom.

 

Väl hemma blev jag bara mer och mer rastlös och innan jag visste ordet av så var jag på gymmet. Jäkligt märkligt hur det bara kan bli sådär tycker jag. I vilket fall som helst så rättfärdigade jag det hela med att det trotts allt är Alla hjärtans dag och då borde man ju få göra det man tycker mest om, right? Jag lyckades i alla fall hålla mej från att göra nånting tungt och lekte mest bara med våran cirkushantel. Rolig grej det där. Med höger tycker jag att jag börjar få till kicken och balansen rätt så bra men på vänster är jag totalt osynkad och liksom pressar upp hanteln istället. Sjukt onödigt. Lär försöka få ordning på det där nått tag. Så länge får jag nöja mej med att bikinirumpan iaf verkar sitta där den ska.

Over and out.

Share

2 Responses so far.

  1. Markus skriver:

    “För mycket blod i koffeinomloppet” Mycket roligt och träffande. Förklarar varför jag känner mig illamående varje gång jag tar sovmorgon!

Leave a Reply


*


Translate