MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
09

Jag gnetar på

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Goddag!

Allt rullar på som det ska i mitt liv.. Träningen  är för tillfället ganska tråkig då jag ligger och tränar stora volymer.  Har dock gjort första träningspasset i den nya strongman lokalen. Riktigt skönt att va under tak och att ha utrymme till att köra alla grenar där.

Under invigningspasset blev det yoke, arm over arm och även truckpull.

Finns några filmklipp på detta på min instagram.

Vikterna va inget att skryta över plus att vi inte har någon våg än så jag vet helt enkelt inte vad ex yoke väger.

I fedags när jag körde stock kände jag mig för första gången sedan hemkomsten från semestern lite stark. Efter några treor på 140 va jag faktiskt uppe och satt 155 relativt smärtfritt. 

I slutet av april har jag och mina tränings kollegor fått ännu en förfrågan om att hålla en uppvisning. Detta blir den tredje vi gör på hemmaplan, kul att ortsborna uppskattar det man sysslar med! Ser det som ett bra tillfälle att sprida sporten till den stora massan.

Annars tror jag inte det är så mycket att skriva om träning just nu.

Ska iväg och träna en sväng nu är tanken, men först lite pwo, en liter yoghurt och en ölkorv!

Jag tänkte knåpa ihop någon typ av plan över hur jag har tänkt grenträna framöver, så de kan jag skriva lite om i nästa inlägg

Mvh Johnny Hansson

Share

Leave a Reply


*


Translate