MAXstyrka

Allt inom kraftsport

feb
10

Livet och arbetet

Posted by Josefin Lundgren 0 Comment

Hej vänner,

Du har säkerligen märkt att det har varit lite tyst från mig under en period nu. Du undrar säkert varför och jag lovade mig själv att försöka vara ärlig på bloggen. Detta beror på att jag precis flyttat till en ny ort och bott på luftmadrass i två månader. Det har varit upp och ner men det tillsammans med att vi för tillfället inte äger något wifi har gjort att uppdateringen haltat.. Håll ut och kika på min instagram (strongwomanjossan) där jag försöker lägga ut filmer och bilder så mycket det bara går (wifi på gymmet nämligen 😉 ).

Just i detta nu längtar jag som vanligt till gymmet och ikväll blir det rygg! Marklyft och lite smygaxlar..!

Vi hörs och syns,

Josefin

Share

Leave a Reply


*


Translate