MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
10

Arnolds i styrkelyft.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Arnolds sport festival I styrkelyft. Kom 2a I min klass och jag kom 3a på poäng och fick 550dollar i prispengar.
Har varit sjuk i 3 veckor och bara kunna träna högst sporadiskt. Så formen var väl inte på topp. Hade som mål att komma topp 3 och få prispengar samt att försöka slå wr i SL bänk på 371.
Vägde in 156.6kg.
Böj: kändes hyfsat bra på värmningen men ville gå in säkert så blev 345 som kom lätt. Gick sedan 360 och 370 båda godkänt. Okej start.
Bänk: körde med lite större tröja samma som sm. Tänkte gå in 360 men kände på värmningen att jag kom ner för lätt och dåligt tryck. Sänkte till 340. Klarade lyftet men kände att dagsformen inte var bra. Höjde till 355 för att samla kilon. Blev en hårfin miss 2-1 underkänt. Sedan dåligt försök i sista.
Mark: nu gällde det att säkra 3e platsen och jaga andra platsen. Taktisk ingång 287.5. Höjde till 312.5 för att komma upp på andra plats. Klarade lyftet med mersmak. Nu blev jag tvingad att gå 335 men det blev för tungt. Drog i trikå.
Det blev en lång dag. Invägningen var 09.00 och man drog sista marken 17.30. Är ju alltid skönt med extra vila men när det blir 1 1/2 timme mellan grenarna så kommer man ur rytmen och man hinner ner i varv.

Share

Leave a Reply


*


Translate