MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
18

Hotellträning, boxning och WAL

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Nu sitter jag här igen, här på flygplatsen. När jag väl är hemma har det blivit att jag inte ens öppnat datorn. Jag har åkt skidor nästan varje dag och har även varit i Saxnäs på gymmet.

Senaste svängen i England blev lite svajig på träningsfronten. Det blev en del träna på hotellrummet men det tycker jag känns som man knappt tränat. Har laddat hem och testat Försvarsmaktens träningsapp och den verkar bra i alla fall med olika pass där man använder sin egen kropp som vikt.

En dag såg jag ut ett gym på kartan som låg närmast hotellet och gick dit. GPSen visade inte den bästa vägen precis så jag gick bredvid nån motorväg och det tog ganska lång tid. När jag väl var framme så sa killen som jobbade där att det endast var gym för medlemmar och var inte alls hjälpsam med något så jag var inte så glad alls då jag gick därifrån. Så då googlade jag lite och mailade sen ett boxningsställe som såg mindre ut, fick svar nästan direkt. Fick ett privat träningspass med mma proffset Andy Costello och det var riktigt givande! Han utmanade mig på en armbrytarmatch och med sina långa underarmar var han svår att komma över så efter några minuter sa vi att det blev oavgjort.

FB_IMG_1457542038497

Den här Englandsvistelsen kommer börja med tävling. I höstas så kvalade jag vidare i WAL så det här är nu europakvalet. WAL (world of armwrestling league) är en proffstävling. Armarna känns lite sådär och jag har precis börjat deffa inför SM så jag känner mig inte riktigt redo men ska göra mitt bästa.

Share

Leave a Reply


*


Translate