MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
22

Kvalat till Las Vegas!

Posted by Jonna Blind 1 Comment

Nu är andra WAL-tävlingen gjord och jag kvalade vidare till den stora tävlingen i Las Vegas. 63% av platserna bröt Sverige till sig och det var riktigt häftigt att se vilka matcher en del bjöd på!

Vidare till VegasAlla svenskor kvalade vidare till Vegas! Grymma brudar!!

Jag tävlade i den minsta viktklassen vilket var -58.2 kilo, alltså inga som helst problem med den vikten. Jag såg även att jag ligger bra till inför SM då jag ska väga -50 kilo. Första dagen var det för ovanlighetens skull höger arm. Damerna bröt sist av alla så det blev en lång dag då hela tävlingen slutade kort där efter runt kl halv nio på kvällen. Jag är inte alls nöjd med min prestation i höger och jag har svårt att säga varför det gick fel i finalen. Om det är hjärnspöken eller att jag är för svag och dålig. I vänster arm dagen efter fick damerna i stället bryta först av alla och där i finalen så kunde jag inte göra mer, där är jag för svag helt enkelt. Men det är roligt att kunna bryta med den igen och inte få ont. Det är ändå lite läskigt att möta motståndaren som var största orsaken till att ledbandet gick av. Två andraplatser räckte ju ändå till att kvala vidare. I det stora hela var helgen riktigt bra ändå. Alltid roligt att träffa de andra och så dyker det upp nya människor att lära känna. Och får man då bryta arm på det så är det ju inte annat än bra!

WAL1

Nu är jag tillbaka på jobb också. Denna gång utan att behöva dö hotelldöden utan jag får bo i hus och kan laga mat själv och göra vad man vill när man vill. Så idag har jag sovit, tränat två gånger och satte mig ute en stund med en bok i solen. Fast jag hann inte vara ute länge innan solen gick i moln och efter jag gick in igen då kom den fram. Här i huset har vi lite träningsutrustning och det ska finnas nåt gym som inte är allt för långt borta. Så jag tänkte att det får bli morgondagens projekt att kolla in dem. Men jag känner att jag har nån stor låsning och muskelknutar bakom höger skulderblad som ibland gör att armen domnar av eller att det rent av börjar göra ont i armen fast det kommer från ryggen egentligen. Nu ska jag vila en stund innan jobb i natt. Om jag lyckas sova för på nedervåningen kollar de på hockey 😀

Winch-sol

Share

One Response so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Stort grattis! Riktigt bra kämpat av er alla!

Leave a Reply


*


Translate