MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
01

Hafthor klar för ny filmroll

Posted by MAXstyrka 0 Comment

vsv2015hafthor12Hafthor Björnsson, som är känd som The Mountain i Game of Thrones, är klar för en ny filmroll. Han kommer vara med i en ny filmversion av den klassiska sagan om Jack och bönstjälken (Jack and the Beanstalk). Filmen handlar om den fattiga lilla pojken Jack som klättrar upp på en bönstjälk till jättarnas rike över molnen. Det här kommer att vara en mörkare film än tidigare filmatiseringar, och kommer att påminna om Sagan om Ringen. Hafthor fick rollen framför bl.a. Dwayne Johnson (The Rock) och Mickey Rourke.

Hafthor kommer inte missa någon av de större tävlingarna på grund av filmen, och filmen kommer ha premiär i slutet av 2017. Hafthor kommer att spela bönstjälken.

Jack-and-the-Beanstalk-Disney-Vince-Gilligan

(Bild från den förra filmen om sagan)

thor

Den här nyheten var vårt aprilskämt!

Share

Leave a Reply


*


Translate