MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
06

Renar, skoter och SM

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Nu har jag gjort min sista arbetsperiod i England på ett tag då jag ska jobba i Sverige över sommaren. Till veckan ska jag göra en sista kurs och ha avslut på utbildningen i Skellefteå och sen direkt ut på jobb.

Fiskon April

Under min lediga vecka har jag knappt varit ledig men det har varit bra ändå. Jag och mamma körde lite skoter på fjället en fin dag innan helgen och sen körde jag ner till renarna som är mot Övikshållet. Där utfodrade jag dem med pellets och ensilage vilket blir rätt många kilo per dag som man lyfter omkring på. Det är så härligt att vara ute och få se lite renar, det är synd att det är så mycket nu bara så jag knappt känner att jag hinner med allt. Där var även min sponsor Norrhelikopter, de flyger och hjälper oss att samla ihop renarna.  Jag träffade även min speciella ren Turid som hade tur som hittades och överlevde för 3 vårar sedan. Hon såg ut att må bra och var rätt rund så hon väntar nog en ny liten kalv!

12936743_10156741990585075_3550481154743213507_n

I morgon bitti hoppar jag på bussen som går ner till Stockholm. Det är dags för årets SM och det ska bli roligt att träffa alla och jag hoppas att jag inte blir så åksjuk på bussresan. Vikten är bra och nästan på gränsen till för lätt om jag inte lägger på mig en massa vätska av att sitta ner i flera timmar i morgon. SM kommer livesändas som vanligt. Vi är en rekordstor trupp som åker i år från Storuman Armsport, en hel buss och två personbilar.

Jag skulle nästan ha haft en manager som kan boka resor och rodda åt mig, det tar mycket energi och tid att leta resor till och från tävlingar och även packa då jag ska åka över land och rike. Bara nu har jag tre olika packningar redo, det är tur att jag har bil!

Brick in the wall

Följ mig även på Instagram och min gilla-sida för fler uppdateringar:
Instagram: @blindedition
Facebook: https://www.facebook.com/renstyrka/  Eller sök på Jonna Blind

Share

Leave a Reply


*


Translate