MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
29

Träningsläger och tapetsering

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Efter att ha rest land och rike så har jag varit hemma och har en liten stund över till att uppdatera bloggen. Jag har varit på utbildning i Skellefteå, jobb i Västerås, träningsläger, på besök hos Heidi, shoppingdag i Vilhelmina och så hemma. Träningslägret var väldigt givande tillsammans med Cecilia Nilsson. Hon gick igenom olympiska lyft och jag kan ju säga direkt att jag är ju inte en naturbegåvning då jag bicepscurlar det jag kan dra i ryck… Vi avslutade med lite explosivitet i friidrottshallen och sist jag sprang sprinter på ett läger fick jag hjärnskakning men denna gång klarade jag mig. Efter middagen blev det armbrytning resten av kvällen. Kändes riktigt bra trots att de andra är mycket större och behöver nästan bara luta sig lite åt sidan för att dra ner mig i kudden. Nä men jag kände mig stark!

Väl hemma så fick jag ett ryck och körde till Vilhelmina och beställde tapeter och köpte vit målarfärg. Så fredag kväll började riva ur mitt rum och måla om taket. Att måla ett paneltak tar längre tid än man kan tro och efter tre varv så var jag ganska mör men det blev ljust och fint. Sen lånade jag en putsmaskin till väggarna så tillslut var det bara tapeterna som saknades. Jag hade riktigt tur att morsan var i Vilhelmina igår och kunde hämta ut dem så kl 18 började vi och kl 1 slutade vi. Mönsterpassning och snedtak var intressant men inte allt för svårt. Det är kvar lite men jag har kunnat flytta sängen dit den ska och alla kläder in till garderobsdelen. Det blir riktigt snyggt men ingen får se förrän det är klart!

Jag har bokat massor av resor, så många att jag önskat att jag haft en manager som fixar sånt till mig. Proffstävling i Las Vegas, EM i Rumänien, jobbresor och så boende. Nu längtar jag till slutet av nästa månad så jag får en ny lön… Det är nackdelen med armbrytning att det är dyrt att vara på elitnivå och satsa.

Jag jobbar i Sverige nu framöver på obestämd tid då de behöver personal. Det är liknande arbete, samma maskin och sugjobb men här sänker vi mest ned kablar. Det blir mer tid att köra och mer ansvar och allt rullar på bättre än i England. Men resan till jobb tar inte så mycket kortare tid och vi har fått mer info om hur allt funkar i England än här. Men det kanske känns bättre då jag kommit in i det mer här i Sverige. Kul att köra är det i vilket fall!

Nu ska jag checka in mitt bagage, Västerås här kommer jag!

Share

Leave a Reply


*


Translate