MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
18

EM om en vecka!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Om en vecka så åker jag på EM!!

Sista armbrytningsträningen är gjord i måndags i Storuman. Veckan innan gästtränade jag i Flen. Jag känner mig stark, det är bara hoppas att dagsformen är bra och att jag är snabb. Dieten går som den ska, blir varje gång imponerad av kroppen hur den reagerar och till slut gör som jag vill utan att tappa ork och muskler. I lördags fyllde min lillebror år så jag tog en ätardag och fuskade med smörgåstårta. Jag åt ordentligt för jag anser att ska man unna sig en ätardag så ska man äta ordentligt så man blir nöjd, det är mindre risk att man går och är sugen sen om man gör det.

Glad i Flen
Så här glad blir man av bra sparring på träning

I veckan startade jag upp min cross, den gick igång på första kicket och igår körde jag lite med en vän. Men all snö är inte borta än så vi hittade inget bra ställe att köra på.

cross maj
Jag har en liten 125cc 4-takt, har svårt att nå ner annars med mina korta ben.
Men den skulle nog behöva dekalkittas snyggare

Thumb up

Share

Leave a Reply


*


Translate