MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
30

Haft en tung vinter/vår

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Har haft en jobbig tid bakom mig av olika anledningar. Men efter regn kommer solsken heter det?.

För drygt 1 månad sedan gjorde jag efter omständigheterna bra 370kg på bänkpress vm. Tyvärr räckte det bara till 4e plats. Lite surt ledde tävlingen ett tag.

Några veckor senare var det EM i styrkelyft gjorde mitt bästa resultat på EM eller VM med 377.5-362.5-320 (raw)=1060 slutade på 5e plats.

Hur som haver har jag bestämt mig för att testa strongman igen. Ni som är ny i sporten kanske inte vet men jag har sysslat med det tidigare. Var med i SSM år 2000-2009-2010 med 4e plats 2010 som bäst. Jag har alltid tyckt strongman är kul men senaste 6-7åren har jag satsat på styrkelyft.

Anmälde mig till första kvalet. I tidigaste laget knappt hunnit träna grenar. Men ändå bra med en tävling och skaka av sig den värsta av ringrosten. Bilmarken gick bäst där jag gjorde 10reps på 340kg vilket gav en fin 3e plats i hårt motstånd. Till nästa tävling kommer jag vara bättre förberedd.

Share

Leave a Reply


*


Translate