MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
17

Äventyr

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Nu har jag börjat landa efter allt som har hänt på senaste tiden. Rumänien börjar kännas lite avlägset och det är nästan så man måste kolla bilder och titta på medaljen för att veta att det verkligen är sant. Nu är det ju “bara” ett EMbrons men ändå stort.

image
Sista middagen i Rumänien, precis efter jag fått ta emot bronsmedaljen

Att ta sig hem från Rumänien tog tid och det var nästan så att jag blev kvar. Jag hade tydligen inte tänkt åka hem med de andra utan stanna en månad till, det blir att trippelkolla allt i framtiden! Som tur var gick det att lösa. Sen fanns inga lediga platser på flyget till Vilhelmina så jag blev tvungen att flyga till Umeå och därifrån ta buss till Vilhelmina och fixa skjuts ut till flygplatsen där jag hade min bil. Efter midnatt var jag hemma i Klimpfjäll så jag la medaljen på köksbordet så mina föräldrar fick se den på morgonen.

image
Renkalven Faamoe

image

Lycka!

image

Åkte Volvo PV i cruisingen

Någon dag senare körde jag åter till Umeå och hämtade på flygplatsen, mitt besök från England. Det blev ett par dagar med massor av olika äventyr så som att hälsa på en renkalv som är bästis med tre hundar, invigning av vägen över Stekenjokk och bilcruising. Vi hade turen också att få en privat föreställning av den duktiga jojkaren Tanja Nordfjell! På måndagen var vi i Storuman och tränade. Jag visade och instruerade armbrytning och fick köra mig trött och sen visade hon mig lite kampsport så det blev lite lek på lokalens brottarmatta. Tidig tisdagmorgon körde jag och lämnade av henne på flyget igen och sen var det dags att lämna tillbaka bilen till Folkes Bil. Efter att ha fått provköra den i ett halvår kändes det plötsligt lite konstigt att inte ha den längre men jag är tacksam för ett gott sammarbete och för deras stöd!

image
JA, det är snö kvar uppe på Stekenjokk
image
Sista bilden med och på bilen

Sen blev det storm ute och jag körde till Skellefteå för att jobba. Ingen trevlig körning då det blåste massor och det var träd som hade blåst ner under natten till onsdagen. Nu har jag varit här i Skellefteå och jobbat sen dess, blir 10 jobbnätter totalt, och på lördag kör jag hem igen bara för att packa om väskan. Snart är det nämligen dags för WAL tävlingen i Las Vegas!

image
Jobbet går som på räls

Jag har hunnit med en del träning också. Ett pass i Storuman med Heidi och sen varje dag på hotellet. Scandic är bra att de har gym på sina hotell och Scandic Skellefteå ska ha creds för att de är så hjälpsamma och tillmötesgående. Ett pass på stora gymmet i stan blev det också men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig för de hade gruppträning i den lokal som jag ville vara i. Men i det stora hela så har det varit en bra arbetsperiod där jag mest bara har jobbat, ätit, sovit och tränat!

image

image

image
På min instagram gör jag en exklusiv rundvandring på mitt hotellrum, där finns även fler bilder och videos
@blindedition

Share

Leave a Reply


*


Translate