MAXstyrka

Allt inom kraftsport

walloffamehoahoaEn av Sveriges mest älskade idrottsmän genom tiderna är den frispråkiga tyngdlyftaren, entreprenören och krögaren Lennart “Hoahoa” Dahlgren.

Han må ha tagit ett flertal SM-guld i Tyngdlyftning, men det är som den fyndiga och avslappnade TV-profilen som han har övermannat svenska folkets hjärtan. Han har varit programledare, expertkommentator och vinnare av På Spåret, och det finns t.o.m. en bok som uteslutande består av hans oneliners.

Det är alltså inte för sina meriter som han har blivit den legend han faktiskt är, utan för den oefterhärmliga personligheten han besitter. Att han dessutom är både vältalig, streetsmart och allmänbildad befäster bara hans legendstatus ytterligare.

Ni kan lyssna på “Hoa-Hoa” när han gästar MAXstyrka Radio.

Hoa-Hoa ska självklart upp på MAXstyrkas Wall of Fame.

Share

Leave a Reply


*


Translate