MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
29

Är riktigt roligt att träna nu.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja träningen går som alltid upp och ner från pass till pass men överlag känns det rätt bra. Har lite småskador men håller det i hyfsad kontroll. I maj efter styrkelyfts-EM bestämde jag mig för att varva ner med styrkelyft/bänkpress karriären och ge strongman en chans. Jag gillar att tävla så körde alla kvaltävlingar till SSM. Hade som inställning att köra på skoj och inge krav på mig själv att jag måste kvala till finalen direkt första året. Dels är nivån sjuk hög sedan att man inte skulle bli besviken på sig själv. Men självklart man är ju tävlingsmänniska så jag skulle ju ljuga om jag inte sa att det kliade i fingrarna nu när finalen gick:).

Tyckte att jag i kval 2 och 3 hängde på rätt bra överlag men vart ruskigt påmind på vad man är dålig på men det är bara nyttigt så man vet vart man ska lägga fokus på i träningen. Generellt handlar ju strongman på att jobba upp lägsta nivån så att man inte har några direkt dåliga grenar. Jämnhet är väldigt viktigt. Alla grenar går framåt nu så det blir lite småpers lite här och där vilket är roligt.

Bara kriga på så ska nog 2017 bli ett bra år.

Share

Leave a Reply


*


Translate