MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
24

Viva Las Vegas

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Jobb, Las Vegas, jobb, kalvmärkning och jobb… Ingen semester och en lätt panik över att jag inte hinner allt jag ska. Därför har jag inte uppdaterat på ett tag nu, jag har helt enkelt inte haft tid och orkat.. Sommaren har gått så otroligt snabbt, har jag ens haft utan långkalsonger någon natt? Jo det har jag nog. Men jag har bara badat ute en gång. Om man inte räknar då jag var i Vegas och låg i poolen minst en timme varje dag för där var det 45 grader varmt.

Vegas 1

Nu får jag även säga hur det gick på proffstävlingen WAL vars final gick i Las Vegas. Tävlingen var helt annorlunda vad vi är vana med, publiken stod runt borden och det var lite andra regler. Jag var helt klart minst av alla på hela tävlingen med mina ca 51 kilon. Lägsta viktklassen var -58 så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig och ha som mål. I vänstern vann jag en match och blev 7a. Inte så jättebra men inte sämst och den har ju inte varit med så länge. I högern dunkade jag på. Tills jag mötte Barb som förutom att hon ser lite läskig ut då man möter henne i tävling är riktigt stark. Med lite väl mycket sidotryck för min smak så blev hon både min första och andra förlust. Lite synd att jag mötte henne och inte någon av de andra som var kvar för då hade jag kanske haft en chans att klättra ännu en placering eller i alla fall fått möta en ny. Men en fjärdeplats i högern är inte något jag gråter över utan är nöjd.

 

Vegas2

 

Sen dess har jag mått lite sådär. Lite efter-tävling-depp och allt har väl inte riktigt gått min väg. Personer som sviker så man känner sig ensam, träning som uteblivit, trött och många tankar. Har dessutom lagat bilen för 30 000 kr och köpt nya sommardäck för andra sommaren i rad för 10 000 kr… Det är skönt att ha ett jobb där man trivs i vilket fall även om det blir lite extra ensamt ibland att bo någonstans på hotell. Nu senaste tiden har jag varit i Älvsbyn och de har typ inget fungerande wifi på hotellet. Men de har fint gym och god mat! Dessutom har jag fått se hur ett spårbyte går till på nära håll.

Sommar1

 

En helg tog jag och gjorde en impulsresa ner till Stockholm under deras Pridefestival. Var bra för mig att åka och träffa lite folk och umgås med Ana. Åkte utan förväntningar men det slutade med att jag hade både gått upp på stora scenen inne på Pridepark, gick med samiska flaggan i paraden och lärde känna fina personer.

 

Pride1

 

I övrigt så är jag nu på gång med lite allt möjligt, göra en kort tackfilm, ordna nya samarbeten/sponsorer, hjälper mina föräldrar här hemma och har lite fotoidéer. Kul! Men jag önskar ändå att man hade mer tid än vad man har. Ikväll hade jag tänkt köra till Lycksele för att köra cross på bana men hann aldrig, kör i stället till Storuman i morgon och tränar. Har varit förkyld så träningen har blivit lidande och det är inte länge kvar till VM nu så efter att ha pratat med superRoine igår så har jag nu ett nytt upplägg sista månaden. Resa och boende är bokat så nu är det bara träningen och det mentala som ska falla på plats. Men jag är en fighter så det borde inte vara några större problem.

 

Pride2

 

När livet ger dig citroner, gör en kladdkaka och alla kommer undra hur sjutton du lyckats!

Share

Leave a Reply


*


Translate