MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
11

Höst, rusk och nedstämdhet.

Posted by Anna Harjapää 0 Comment

Att hösten kommit går inte att ta miste på. Det är mörkt när jag åker till jobbet & det är snart mörkt när jag åker hem.
Vissa veckor räcker inte tiden till att få in träning så ofta som man egentligen vill.
Idag är det tisdag och jag ska träna mitt tredje (!!) pass efter Världens starkaste kvinna som var den 17 september i Doncaster i England.

Jag har sett att de andra svenska tjejerna har börjat ladda inför EM i England i december, och haft lite ångest över att inte ha hunnit tänka så mycket på det.
Jag har ju varit mitt i uppladdningen inför WSW och när det var klart skulle energin gå till att ladda om inför SM.
Men efter att jag kom hem drog jag på mig en förkylning som fortfarande hänger i med snor i bihålorna.
Dessutom så fick jag en bristning i biceps under sista grenen på WSW. Jag har fått ultraljudsbehandling och hinner få några till innan SM.
Men har fått förbud mot att lyfta från marken, och har bara tränat ett pass ben och ett pass axlar.
Det gör att det känns som att jag inte har en muskel kvar i hela kroppen, jag känner mig deppig och tycker synd om mig själv. Kan man gå & gömma sig under filt tills våren kommer?
Det känns som att jag inte ens kommer orka lyfta gymbagen på väg till SM.

Men så peppar jag mig själv med att, nä Anna, du skulle inte blivit något starkare på de 4 veckorna du hade. Du är fortfarande stark och det kommer kännas bra!
Ikväll ska det tränas uti garaget igen, och jag får besök och det gör ju det hela lite lättare, att träna tillsammans är kul! Upp med hakan och gå ut i garaget och träna och ha kul!

 

Det är ju det som är poängen.

Share

Leave a Reply


*


Translate