MAXstyrka

Allt inom kraftsport

MAXstyrka har i år blivit nominerad till det prestigefyllda priset Guldhjärtat i kategorin Årets Social Media Influencer! 308 nomineringar kom in, och MAXstyrka blev alltså en av de 28 som gick vidare.

Nomineringen lyder:

“Går från klarhet till klarhet! En plattform för de starkaste! Sidan tar upp just allt som rör maxstyrka. Heltäckande rapportering av främst Strongman, women-tävlingar och en bra tävlingskalender. Här finner vi även reportage från SL/OL och armbrytningstävlingar. Intervjuer och reportage med atleter i sporten, både i Webradio och skrivna intervjuer. Intressanta bloggar med profiler som Anders Axklo och även atleter som bloggar om sin vardag.”

Stort tack till alla som har nominerat oss! Det är fjärde gången MAXstyrka blir nominerat och utvalt, och förra gången (2013) gick vi till final, men snubblade på målsnöret. Om ni tycker att vi ska vinna priset i år så kan ni klicka på bilden nedan och rösta på oss. Vår kategori är den tredje.

guldhjartatguldhjartat

 

Share

Leave a Reply


*


Translate