MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
17

Tyngre giants

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Det var kul att man fick en inbjudan och jag var riktigt sugen att tävla. Formen var bra men hade en krånglade rygg. Så senaste månaden har det varit typ vartannat pass som gott bra. Bra grenar för mig denna gång men visste ju att alla som skulle vara med var alla jättebra. Så målet var nåt pers och slå några gubbar.

Mark 300kg för reps drog 9st fick en bortdömd så 8reps delad 2a.

Stock reps 140kg. 3reps pers. Lätta pressar men håller på få rullgardin på varje reps. 4a

Farmers 140kg 30m. Gick hela sträckan på drygt 17sek. 6a

Kom 5a vilket jag är nöjd över och skönt att känna att jag hänger med eliten. Nu är det bara träna på så blir jag farlig nästa år.

Share

Leave a Reply


*


Translate