MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
05

VM 2016

Posted by Jonna Blind 0 Comment

img_5229-small
Foto: Ante Fahlén på Grafiska Verkstan

Nu är det återigen dags! Jag håller på att packa för fullt och jag tar för en gångs skull med mig mer än typ bara tävlingskläder. Kommer säkert slänga ut allt onödigt innan jag står på flygplatsen.. VM har redan dragit igång med juniorer och masters och Lill-Elin har dragit hem ett guld och ett brons. Jag kör till Lycksele idag och i morgon ska jag och Vicky försöka ragga skjuts eller ta bussen till Umeå och flyga vidare mot Bulgarien.

Det har varit ganska kämpigt här till och från. Det är huvudet som inte riktigt varit på plats men det känns bättre nu och allt kan hända. Tankar har snurrat och jag har känt mig svag och inte redo, men samtidigt så har vikten bara klaffat och jag vet innerst inne att jag inte blivit svagare. Jag VET att när jag står där och det är dags så kommer jag göra mitt bästa och ingenting annat spelar någon roll.

img_5269Foto: Ante Fahlén 

Jag vill välkomna mina nya supporters/samarbetspartners! HK Fjäll – http://klimpfjall.se/ och M Boije Bygg – http://www.boije.com/
Norrhelikopter vill flyga med ett år till och det tackar jag för – http://norrhelikopter.se/

Samtidigt vill jag åter tacka Folkes Bil, Klimpfjälls idrott och intresseförening och Norrhelikopter för det som varit. Med hjälp av Ante Johansson gjorde jag en liten kort film:

Share

Leave a Reply


*


Translate