MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
09

VM i armbrytning.

Posted by Jimmie Trywall 0 Comment

VM i armbrytning är i full gång.

Och våra svenska brytare gör långt ifrån bort sig. Fia vinner guld i höger. Elin drar hem medaljer. Sara får 2 st 4e platser i sin nya viktklass. Hur ska det sluta? Är Svensk armbrytning påväg att bli större än någonsin, både på hemmaplan som internationellt? Må så vara sedan länge men för en annan som kommit in det mer och mer tack vara Svensk Armsports bästa forum, maxstyrka.se får jag mer och mer överblick. Hoppas alla ni grymma brytare får mer tid ute i den stora median, sportnytt, TV4 sporten osv osv. För det är ni värda.

Heidi har visat sig många gånger på tv och det gör hon bra. Hon är ett bra ansikte för armbrytningen. Men hon skulle behöva sällskap av er andra brytare också. Inte för att hon gör ett dåligt jobb, utan för syns ni också, blir denna sport större, vilket leder till ännu fler brytare.

Tänk så många talanger det finns ute i vårt avlånga land som inte vet om att de är duktiga för de tänker inte på att det finns.

Vi på MAXstyrka.se gör allt vi kan för att göra eran sport tillsammans med de övriga kraftsporterna större och större. Tänk vilken dröm att få VM i armbrytning på bästa sändningstid på Svensk Tv.

Det var allt för denna gång. Kommentera mer än gärna för att uppdatera mej och maxstyrka för fler svenska resultat. Utan er hade inte hemsidan funnits. Tack.

Share

Leave a Reply


*


Translate