MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
25

Kan vi införa irl-likes?

Posted by Anders Axklo 0 Comment

För mig och många andra proffs- och amatörtyckare så är bekräftelsejakten på sociala medier ett tacksamt ämne att driva med. Vi talar ofta tyst om att vi själva räknar likes också, i bästa fall är det för att vi känner andra genom oss själva som gör att vi kan bli träffsäkra. En positiv sak man ska säga om likes är att det ju har blivit ett vedertaget sätt att tala om för någon att man gillar något, bild läggs upp, like klickas och så kan man båda gå vidare. Det här är ju en tydlighet som man känner ibland skulle kunna behövas även irl, in real life, i verkliga livet, på riktigt. För att vara riktigt på hemmaplan kan man säga på gymmet. Om det hade varit möjligt att klicka like i pannan på någon så de förstod att man gillade det man såg så kanske vi skulle slippa att osäkerheten går överstyr och leder till att folk tränar mer eller mindre nakna i hopp om att uppfatta en signal på bekräftelse. Ett pannklick för tajts, så kanske de inte behöver hystas upp så långt i skrevet att kamelskötare börjar fundera på pedikyr.

Killar är generellt lite sämre på att uppfatta subtila signaler, så ett pannklick för ett tungt lyft kanske skulle kunna göra att vi slipper höga skrik och kastade vikter för att de inte uppfattar att flickorna borta på gångbanden faktiskt tittar nu och då ändå. Jag tycker absolut att de som vill para sig och inte har någon att göra det med ska få lägga ut krokar på gymmet, men det vore välkommet med ett system där de inte behöver ta i så att de drar in precis alla andra i det. Det finns faktiskt de som i huvudsak är där för att träna, och då kan både manliga stön och raka mark i skavande hotpants bli lite distraherande.

Med ett tydligen kvittosystem för gillande redan vid lite försiktigare åtgärder så kan ju nästa steg företas mellan de tu i lite mer avskilt utrymme. På den ICA som ligger närmast där jag bor har de infört ett system där singlar har blåa varukorgar, och vi andra vanliga röda. Det är en lysande idé, och så slipper folk försöka att ragga på de som faktiskt bara är där för att handla mjölk.

Det är det vi behöver i GymSverige. Ett system där singlar kan se vilka det är välkommet att köra chins med bar överkropp framför, vilka som kan tänkas uppskatta den numera väldigt populära övningen bland gymtjejer juck med stäng över… höften kan vi väl säga, eller andra förspelsartade tendenser. Tills vi har utarbetat något sådant mera tydligt likesystem även irl så får ni naturligtvis göra det ni tycker att ni behöver för att känna er uppskattade och åtrådda, vare sig det är att mansplaina, puta med rumpan eller köra bicepscurl med bar överkropp. Men likes i pannan skulle förenkla mycket, så kanske ni kan pm:a restem.

Share

Leave a Reply


*


Translate