MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
09

Dags för Europas starkaste kvinna

Posted by Anna Harjapää 0 Comment

Godmorgon!

Här sitter jag , incheckad och klar och äter flygplatsfrukost. En ofantligt dyr sådan. Liten fralla och liten kaffe för 72:-

Men när man kliver upp & åker hemifrån innan man knappt somnat så får man äta flygplatsfrukost. Även om den är dyr.

Flygplatsen ja, det kan ju bara betyda att det är dags för EM. Jag har fortfarande svårt att fatta att “lilla jag” sysslar med en sport på så hög nivå.  Jag brukar få en overklighetskänsla och där är jag nu. Det är som att jag inte alls ska tävla och det är inte jag som är på väg någonstans.

Den känslan övergår i nervositet på kvällen innan tävling och sitter i tills första grenen kommit igång. Kan släppa när man väl träffas upp innan och får delta i kramkalaset som det faktikst är. Och när man då ser att det är fler som känner likadant.

När det väl är igång så är det bara ren glädje och jävlar anamma tävlingen igenom.

Därefter kommer overklighetskänslan igen. När man kommit hem och varit tilbaka i vardagen en dag så är det som att jag inte alls varit iväg, det måste varit någon annan. Eller?!

Det ska bli jättekul att träffa alla igen, både utländska som svenskar. Och vilka svenskar sedan!! 8 stycken helt otroliga tjejer kommer jag möta upp (och deras lika fantastiska resesällskap). Vi ska minsann visa Europa & världen hur bra de svenska strongwoman utövarna är & att vi blir fler och fler!

Stort LYCKA TILL!

 

img_1676

Share

Leave a Reply


*


Translate