MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
23

God jul och gott nytt starkt år alla.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

God jul och gott nytt starkt år alla. Med mig är det bara bra och min satsning på strongman rullar på. Är som med all träning det har sina toppar och dalar men jag utvecklas åt rätt håll. Skriver ner all träning i maxstyrkas forum samt lägger ut en film per pass på min instagram.

29/7 nästa sommar ska jag arrangera kval 4a till sveriges starkaste man. Hoppas kunna göra en bra tävling. Ska bli kul och hoppas många kommer och tittar samt är med och tävlar.

Information om tävlingen kommer jag lägga fortlöpande på denna sida https://www.facebook.com/events/1191475887568727/

Tävlingsinbjudan kommer upp på maxstyrka senast 2 månader innan tävlingen.

Ha det gott alla.

Share

Leave a Reply


*


Translate