MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
09

2017 blir ett bra år!

Posted by Anna Harjapää 0 Comment

Då har 2017 kickat igång på riktigt, och jag kan bara säga; jag är redo!

Jag avslutade 2016 med att vinna Europas starkaste kvinna i början av december, och efter det så har träningen känts väldigt bra.

Jag har tränat på samma sätt som jag gjorde innan jag började med strongwoman, vilket är något som jag saknat lite grann då 2016 har varit väldigt mycket förberedelse-för-tävling-träning med mycket grenträning.
Men sedan EM har jag ökat på mina personbästa i både bänk och mark, och det känns riktigt kul.

Det är många roliga grejer på gång och jag känner att 2017 kommer att bli ett bra år!
Det är:
* MAXstyrka´s strongwoman tävling som ska gå av stapeln 11/2-2017, spana in Jimmie Trywalls  inlägg i “Strongman i Sverige” angående det och anmäl ditt intresse! Ju fler det är desto roligare blir det!
* Arnold Sport Festival i USA
* BodyPower i UK. Kval till WSW
* Worlds Strongest Woman
* Strongest woman in the world i USA. (Kvalade hit på EM)
* Sveriges Starkaste kvinna
* Europas starkaste kvinna

Och det här är ju bara vad jag vet om i dagsläget. Kanske dyker upp mera kul som man vill vara med på!  Jag skriver vill, för det är ju inte säkert att jag ens kommer iväg på allt ovanstående då det är plånboken som styr. Men jag vill, och jag tänker träna med siktet inställt på dessa tävlingar, så får vi se vad som blir av!

Share

Leave a Reply


*


Translate