MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
23

TBF + SISU Nutrition + Strongwomanjossan = ?

Posted by Josefin Lundgren 0 Comment

Hej igen!

Jag vill på ett tydligare sätt än via min Facebook (Josefin Lundgren Strongwoman) och Instagram (@strongwomanjossan) offentliggöra två samarbeten som jag är väl glad och stolt över!

TBF står för Train By Fire och är ett USA-baserat företag med fitness och hälsa som fokus.

TBF logoTBF linne
https://trainbyfire.com (deras hemsida)

Den här loggan vet jag inte om du har sett, men den har figurerat en del på min Instagram men även på Henriks (@henrik_silfvenius), speciellt när han tar PB 😉

Anledningen till att jag ville börja samarbeta med Train By Fire var för att jag gillade deras Instagram faktiskt. Känslan från deras bilder och texterna till bilderna. Det gav mig en känsla av att det finns communities där hälsan står i fokus och det driv som ligger bakom att nå dit du vill med hälsan och kroppen. Jag tänkte att det vore fint att stå bakom det initiativet och få vara en del av det. En dag i höstas så skrev jag till deras instagram-profil och förklarade lite om mina tankar på samarbete, vilket var oerhört läskigt då var skeptisk till att ett företag på andra sidan världen skulle vilja prata och samarbeta med mig. MEN, döm av min förvåning när jag fick svar. Många, många emails senare och många produkter senare så beslöt sig Train By Fire för att inkludera både mig och Henrik som Train By Fire athletes och även ingå i deras everyday athlete program. Den känslan mina vänner, var magisk. Jag har, som ni säkert vet vid det här laget, inte kunnat prestera värst mycket på träningsfronten då jag varit ganska gravid (och faktiskt fortfarande är, går dock in i vecka 31 på onsdag!!). Så att få ett företag som enligt mig står för bra saker, att ställa sig bakom mig och vilja satsa på mig (oss) ändå kändes otroligt bra.

 

SISU Nutrition är nästa företag som jag samarbetar med, detta företaget står jag som ambassadör för och det känns exakt lika bra!

SISU Nutrition logo

http://www.sisu.se (deras hemsida)

SISU Nutrition hittade faktiskt min eminenta man Henrik och tyckte att deras profil, snygga produktlinje och svensktillverkade kosttillskott tilltalade honom. Vi båda testade några av deras produkter och det kändes bara bättre och bättre. Vi googlade massor på information om företaget och sedan beslöt vi oss för att skicka en förfrågan om samarbete. Henriks finska påbrå gjorde ju att det iallafall för mig kändes extra spännande att företaget heter just SISU 😉 The business insider skrev 2014 (http://www.businessinsider.com/finnish-word-sisu-is-key-to-success-2014-6?r=US&IR=T&IR=T) om vad den finska SISUn innebär. Deras tolkning i den artikeln sammanfattar det rätt bra för mig. En jävlar-anamma-känsla som, oavsett om det är korrekt översatt eller inte, hjälper mig många gånger. Jag jämför det med mina norrländska rötter, att allt är inte så jävla lätt men det går alltid :). Ett sånt företag kände jag att jag känner igen mig i.

Men, tillbaka till SISU så pratade vi en del fram och tillbaka även med dem och de bestämde sig för att de vill satsa på oss som ambassadörer vilket vi är väldigt hedrade och glada för!

Jag skulle såklart kunna göra massor med specifik reklam om alla produkter men tänker mig att såhär i första skedet är det nästan bättre om du själv går in på hemsidan och tittar (se under bilden). NÄR du känner att du tittat klart och har lust att prova så har jag en kod att bjuda på: Josefin15 som ger dig 15% rabatt på SISUs sortiment på deras hemsida, bra va?! Har du några funderingar eller vill att jag ska tipsa om något om Train By Fire eller SISU Nutrition så skriv till mig! Jag är tillgänglig både här, på Instagram och på Facebook så någonstans tänker jag att du får tag på mig 🙂

 

Förutom dessa galet bra nyheter så flyter livet på som det sig bör. Jag blir tyngre och otympligare i ungefär samma takt som vi rasar mot datumet då vi #strongbaby förhoppningvis kommer (170404), vi tror dock att hen kommer tidigare :). Jag längtar till att få visa mig själv att min kropp kan även det här, att föda barn. Kan den springa med 225kg ok eller dra upp 170kg i marklyft relativt stabilt så tycker jag att föda barn borde kunna gå att lösa 😉

När det gäller träningen så är jag nu i fasen där rörelser är oerhört smärtsamt så jag försöker hitta alternativ. Gå väldigt väldigt långsamt, vila så mycket jag bara kan, alltid ha på mig mycket kläder så det inte drar kallt någonstans. Äta bra, sova bra. Jag började precis med extra järn vilket gjort så att jag kan vara vaken på dagen! Yay! Jag börjar dock som ni säkert läser ut se målet så längtan till att kunna använda min kropp börjar göra sig väldigt påmind.. Längtar så till att få fortsätta träna!! Och lyfta tungt, springa med tungt, pressa tungt.. Överlag hetsa lite! Det var ett bra tag sen.

 

Nu ska jag vila lite mera, och fantisera om framtiden!

 

Ha det alldeles utmärkt,

Josefin Lundgren

 

Share

Leave a Reply


*


Translate