MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
01

Wall of Fame – Heidi Andersson

Posted by MAXstyrka 1 Comment

walloffameheidiMeritmässigt är hon en av historiens bästa armbrytare. Hon har fler VM-guld än hon har fingrar (och då har hon inte ens amputerat något av dem), har flertalet EM-guld och fler SM-guld än vad som är hälsosamt. Hon har vunnit allt man kan vinna, många gånger om.

Men det är inte främst meriterna som gör att hon är självskriven på MAXstyrkas Wall of Fame. När man snackar om människor som betyder mycket för sin sport så finns det nämligen få som kan matcha Heidi Andersson. Heidi har burit fram svensk armbrytning och lyckats smuggla in sporten in i finrummet och in i allmänhetens medvetande. Hon har med andra ord blivit armbrytningens ansikte utåt.

Ni kan lyssna på Heidi när hon gästar MAXstyrka Radio.

Heidi är den första kvinnliga atleten på MAXstyrkas Wall of Fame.

Share

One Response so far.

  1. Arne Persson skriver:

    Högst välförtjänt!

Leave a Reply


*


Translate