MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
20

Bli bäst

Posted by Elin Janeheim 0 Comment

I hela mitt liv har jag alltid haft ett mål – att bli bäst. Det spelade ingen roll i vad det var eller är än idag. Är man tvåa eller trea så är det inte bra. Kan personen som ligger etta komma etta så kan väl jag också det? Vem är det som säger att jag inte kan det?

Foto: WAF

Det kanske kräver lite extra mer träning. Rätt sorts träning, men det går ju. Så länge viljan finns.

 

Det jag vill komma till är att det är inte så “bara” att åka iväg på ett SM för att sedan prestera bra internationellt. Det krävs mycket mer än så. Mentaliteten behöver du och viljan. Tiden finns till så länge du vill, men vill du inte så finns det ingen tid. (Okej, det är svårt när man har jobbet eller skolan som styr. Men hoppas ni förstår hur jag menar ?.)

Jag har alltid ett mål i sikte. Ett mål som är tufft, men som jag VILL och SKA klara. Det tuffa målet jag hade till SM var att vinna över sjukt grymma Victoria Karlsson. Det var det enda som fanns i mitt huvud. “VINNA ÖVER VICTORIA. VINNA ÖVER VICTORIA.” De andra i startfältet fanns inte i mina ögon. Det var Victoria jag ville åt.

 

Jag vann över henne, men inte i vänstern. Fler gånger kommer och jag VILL och SKA klara det.

 

 

Trots att jag har mitt VM guld i bakfickan så är jag inte bäst än. Jag måste vara “The best of the best” innan jag är nöjd.

/Elin

Share

Leave a Reply


*


Translate