MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
18

Mellan SM och WAL

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Foto: Natali Kristoffersson

SM är över för detta år och allt går så fort. Det var bara nyss det var nytt år och nya möjligheter och nu är det redan mitten av mars. Jag har jobbat varje dag jag har kunnat även om det inte varit allt för många dagar. Det räcker nätt och jämt till räkningarna men det är ju huvudsaken. Dieten gick bra. Jag fastnade strax över 50 men så slutade jag med salt och rasade det sista kilot och vägde in på 48.7 kilo på torsdagen förra veckan. Det är nästan lite ångestframkallande att ena veckan vara deffad och ha magrutor för att en vecka senare känna sig plufsig och inte ens skymta några magrutor.

Guld i både höger och vänster för andra året i rad! Landslagsplatser säkrade så nu är det snart dags att boka resa och boende i Polen där årets EM kommer gå.

Direkt efter SM så var det bara hem och jobba igen. Strålande sol ute och jag flippar hamburgare inne. Trevliga kunder och jag gör handledscurls med stripsen. Dessutom är vi ett grymt bra gäng som jobbar i backen!

Nästa helg åker jag till England. Biljetterna är bokade och jag är inte jätteladdad men förhoppningsvis kommer jag hinna bli det. Filip kom och körde ett litet armbrytarpass med mig igår efter jobbet då jag inte tar mig till Storuman för att träna. Det är dags för nästa WAL-kval och jag deltar i -58 (lägg märke till att jag vägde in på tio kilo lättare förra helgen och kommer knappast hinna gå upp 10 kilo i muskler) och de bästa går vidare till finalerna i Las Vegas! Jag var där i fjol och kom 4a i högern. Men det är grymt bra motstånd och har hört ryktas om flera duktiga och tunga armbrytare som kommer till England för att försöka kvala. Så jag får se om jag lyckas sova eller om jag för en gångs skull kommer bli nervös inför tävlingen.

Nu ska jag äta kräftor, jag har hört att det passar på vårvintern!

Share

Leave a Reply


*


Translate