MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
16

Strongman säsongen närmar sig med stormsteg.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja säsongen närmar sig med stormsteg. Jag har tränat på riktigt hårt sedan förra säsongens slut. Var i höst och vinter i en riktigt bra markform. Men fick efter ett pass lite ont i ryggen sedan åkte jag som många andra på infulensan och låg däckad. Efter det hamnade jag i en marksvacka i över 1 månad men det börjar släppa nu. Har jobbat på hårt med OK och farmers hela tiden vilket har gett resultat. Även stocklyftet börjar släppa efter att stått och stampat på samma vikter i ett halvår. Har även fått lite ont i ena biceps så har fått ta det lite lugnt i vissa övningar. T ex atlas sten. Men körde lite för någon dag sedan och kändes okej.

Målet för säsongen är att ta mig till final i Sveriges starkaste man. Inplanerade tävlingar är alla kval samt en tävling i england i mitten av maj. Först ut är kvalet i stockholm på tyngre classic 5 om en månad. Lite små nervös över cuten när mina bättre grenar är efter samt att säkert alla bra utom Årsjö lär vara på plats. Så blir tufft. Men jag har tränat bra och det är bara gasa för max och se vart det bär.

Har fått ny sponsor iform av MMSPORTS vilket känns rikgit bra.

Share

Leave a Reply


*


Translate