MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
26

Allt eller inget

Posted by Victoria Karlsson 0 Comment

Jag är en jäkla tävlingsmänniska som har  haft svårt att ställa upp i sådant jag inte har prövat. Jag vill ju inte vara dålig i något.

Men sån tur är har jag något som gör att jag samtidigt är så sjukt nyfiken på om jag kan klarar av utmaningen jag har framför mig, sen att tjurskallen finns där gör ju att man inte ger sig.

Senaste åren har jag stått in för rätt mycket nya grejer och vad jag vet har jag inte misslyckats i något. Förr var jag feg och tordes inte pröva nya grejer för som sagt man vill ju inte vara dålig i nåt.

Jag resonerar som så att ju mer man törs desto mer utvecklas man som person.  Ju mer man utvecklas desto mer tycker man om sig själv, sitt liv, sina val i livet.

Idag älskar jag nya utmaningar, jag är alltid nervös inför det mesta men innan slutet visar det sig att det allid löser sig och blir bra. Det kan va allt från en flygresa till att stå som instruktör för första gången.

Man vill alltid avboka sisådär minutrarna innan men när man väl är påväg/startat passet eller vad det nu kan vara så gillar man vart det är påväg. Armbrytningen och vad den infört i mitt liv har lärt mig så sjukt mycket, jag är så tacksam.

 

Allt eller inget gäller i många sammanhang men för mig är det först och främst maten, Står det mat/godis framme äter jag upp det, kanske inte allt på en gång men jag blir innan slutet så uttråkad så jag kommer att äta upp det. sjukt innan man har fått någon balans i kroppen innan man lugnar sig med maten så här efter att man skött kosten nästan 1/2 år.  Jag måste ta och lugna mig, jag har verkligen ingen stopp då det gäller mat, tur att jag älskar att träna annars skulle jag rulla fram.

 

Jag ska äta fritt i någon vecka till men försöka skärpa mig en anning sen måste jag se till att det inte drar iväg för mycket eftersom VM redan är inplanerad och jag vill inte köra en lång diet innan utan jag vill försöka hitta en bra trivselvikt så det inte blir så många kilon att kapa till VM.

Förra året till VM gick ja ner 13 kg på 12 veckor, gick lättre än jag trodde men känns onödigt att börja väga så mycket.

Nu ska jag njuta av helgen.

Pussochkram

Share

Leave a Reply


*


Translate