MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
11

Knarkgym öppnar i USA

Posted by MAXstyrka 1 Comment

I fler än hälften av delstaterna i USA, närmare bestämt i 29 av dem, kan man i dag röka på helt lagligt – om du är sjuk vill säga. Legaliseringen av marijuana i medicinskt syfte har inte bara attraherat reggaeartister och hippiesympatisörer. Även fitnessindustrin verkar vilja hänga på.

Världens första marijuanagym kommer öppna i San Francisco. Marijuana ska, enligt gymägarna, bidra till ökat fokus, ökad återhämtning och mer energi så att man orkar träna hårdare. Medlemmarna kommer kunna röka på före, under och efter passet, och man kommer också kunna få individuell hjälp med att upptäcka vilka fördelar drogen ger på ett personligt plan och upptäcka dess prestationshöjande egenskaper.

Tror ni att marijuana är den ultimata PWO:n?

Share

One Response so far.

  1. Henrik Harding skriver:

    Meg snackar lite om ämnet här – “strong and stoned”: https://www.youtube.com/watch?v=-TZ0SO3pJuY

Leave a Reply


*


Translate