MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
14

Renstyrka

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Sen tävlingen i England har jag haft smått ont i höger handled och har mest kört rehab. Det har ändå inte blivit så mycket vila då jag har varit med på vårflytten med renarna. Det innebär att kliva upp och åka tidigt på morgonen, köra skoter med renarna, utfodra och sen hem sent på kvällen. Det såg ut lite som om jag lagt en dålig foundation eftersom solbrännan var väldigt begränsad till ansiktet och handleden mådde ju inte kungligt av att lyfta x antal fodersäckar som väger 25 kilo styck. Men fint ändå och skönt att ha kunnat vara med.

Min bror har deltagit i Sveriges tuffaste hill climbtävling med skoter där han för tredje året i rad kom på topp 3 placering. Riktigt kul att se!

Eftersom jag mestadels varit ute i skogen där internet varit dåligt och jag inte haft någon dator så har jag inte kunnat boka alla resor till tävlingarna i tid. Jag och Sara Nyberg åker i alla fall på onsdag till Polen för att tävla i EM. Jag tror att det blir min tredje tävling i Polen men de har alla varit på olika ställen så det blir roligt att se hur det ser ut i Katowice. Förhoppningarna är ganska stora bara jag håller. Det är handleden jag oroar mig lite för och jag har inte tränat många gånger sen förra träningen så jag har noll koll på vad den kan prestera.

Jag har även bokat resan till Las Vegas! Men eftersom jag inte kunde boka när de andra bokade så flyger jag ensam, inte jätteroligt och jag kommer säkert komma bort men det löser sig. Las Vegas är efter midsommar och sen blir det lite lugnare på tävlingsfronten igen.

Som uppvärming inför EM så har jag alltså knappt tränat men jag har lyft fodersäckar, kört skoter, lekt Pippi Långstrump och lyft en häst och åkt längdskidor. Får se hur det går. Vikten är inga större problem så antingen har jag tappat mycket muskler eller så har jag rört på mig mycket mer än vanligt, jag hoppas på det sistnämnda…

Tur i vilket fall att jag inte är rädd för tandläkare.

Share

Leave a Reply


*


Translate